Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Μην ξεχνάμε και το έτερον ήμισυ!

Παίδες μου αγαπημένοι...!

Και όταν λέω παίδες απευθύνομαι στα παιδιά-αγόρια-μαντράχαλους μεγαλύτερης ηλικίας, παντρεμένους με δικά τους παιδιά... Μία σύντομη συμβουλή έχω να δώσω. Εκτός από τα βαφτιστήρια, ΜΗΝ ξεχνάτε και το έτερο ήμισυ σας! Όλες οι γυναίκες, σύζυγοι, μανάδες  από 18 έως 108, έχουν ακόμα αυτό το κάτι το πριγκηπικό μέσα τους! Μπορεί να είναι καλά κρυμμένο. Μπορεί να βρίσκεται σε λανθάνουσα κατάσταση. Μπορεί και οι ίδιες να μην το έχουν ακόμα συνηδειτοποιήσει ότι ακόμα το έχουν! ΟΜΩΣ υπάρχει. Και χρειάζονται και αυτές λίγη φροντίδα, στοργή και προδέρμ... όπως νταντεύουν και εσάς και τα παιδιά!

Αυτό το Πάσχα λοιπόν, να κάνετε την υπέρβαση. Μην αφήσετε τη σύζυγο, την καλή σας, τη γυναίκα της ζωής σας ν΄αγοράσει ένα ξερό άσπρο κερί λίγο πριν την εκκλησία... (αφού εκείνη έχει φροντίσει να τα έχει όλα έτοιμα... από φαγητό μέχρι ρούχα). Να της δείξετε πόσο τη σκέφτεστε και να της κάνετε δώρο τη δική της ρομαντική λαμπάδα! 

Πιστέψτε με... 



 Αρωματικό κερί μασίφ με άρωμα γιασεμιού, διανθισμένο με τρία αρωματικά σαπουνάκια σε σχήμα καρδιάς σε κουτί με vintage αίσθηση. Bonus δώρο... ένα καλοκαιρινό βριαχιολάκι ποδιού με γαλάζιες χάντρες.